Alla helgons dag

Hej hej! :D Idag är det lördag och Alla helgons dag, och har därför varit på kyrkogården fram tills typ nu..okej jag har inte varit där hela dagen, typ sen fem eller nåt ;) Det var iaf riktigt fint där med alla gravar som lös, men det var däremot väldigt kallt, då mina fingrar typ domna bort inklusive mina fötter..haha, så just nu har mina fingrar precis satt igång blodcirkulationen igen och mina fingrar ser ut som tjocka korvar :O Alla tio fingrar har svullnat upp..haha, ser ganska roligt ut faktiskt! Får hoppas att svullnaden försvinner snart..;)

Gillar

Kommentarer

ebba,
sv: åh tack sötis :) detsamma!
anderssoneebba.blogg.se
Daniella Book,
Ja, jag såg det! Och som du ser så har jag ny design nu :) Har bara en fråga till dig.. Den tjejen som har gjort min design vet inte hur man gör menyn som jag vill ha den. Jag vill ha den exakt som www.idey.blogg.se alltså att det är boxar, och text lite inne och utanför boxarna! skulle du kunna hjälpa mig med bara det?:)
daniellabooks.blogg.se
Johanna,
Varför bloggar du inte lika mycket som du gjorde innan? Älskar när du bloggar, så hade vart kul om du i alla fall han göra något inlägg om dagen! :D
johannas.blo.gg
ISABELLE,
Jag har haft en jättebra dag! Självdå?
isabelleolofsson.se
Josefine,
Sv: Jadå, allt bra med mig! Självdå? :))
www.joss.webblogg.se
?? sandra T,
Nadja,
Sv: Jag tittar på tv :) du då? :)
nadjjaas.blogg.se
LINNEA GULLARBERGS,
sv: det är bara okej med mig, dusj? :) fin bild!
lgullarbergs.blogg.se
Ida Gratte,
sv: okej ;) ja min dag har varit bra såhär långt :) din då? :) kram!
idagratte.blogg.se
Micaela
,
Hej hur rundar du dina bilder isf vart och hur? :) ÄLSKAR DIN BLOGG!