Alla dessa matbilder

Känner att jag typ bara lägger upp bilder på mat..haha, men hinner inte fota något annat innan jag drar på träning, så ni får stå ut ;) Idag har jag iallafall haft en bättre dag. Började dagen med slöjd och avslutade med musik. Matteprovet där i mellan gick helt ok, kände inte att jag var 100% säker på allt men något rätt ska jag nog ha klämt dit! Ska som sagt åka och träna mina prinsessor snart och när jag kommer hem så ska jag "packa" lite lätt (om man nu ska kalla det packa, snarare plocka ihop) för ska till Romme med skolan imorgon bitti, whoop! Haha nu har jag sagt allt jag ville säga så nu tänkte jag ta det lugnt typ en halvtimme, sen drar jag till bussen! Au revoir!

Gillar

Kommentarer

Kimi,
Hejsan! Superfin och bra blogg! Älskar dina bilder och header,allt bra?
www.kimi.bloggplatsen.se
Elin,
sv: kom nyss hem från skolan, själv?:)
bergholmelin.blogg.se
Lisa,
sv; Ikväll så ska jag nog ut och springa med mina nya löparkläder som jag fick hem idag, städa och packa då jag ska iväg och åka slalom imorgon:) själv?
lgfoto.blogg.sse
http://trolllbolll.blogg.se,
gott det såg ut! fin header :) FRÅGESTUND - modell, mamma, djur, viktuppgång m.m. Skriv med din blogg så blir den länkad vid din fråga när svaren kommer! :) http://trolllbolll.blogg.se
trolllbolll.blogg.se
Amanda,
Jag tycker det är kul med matbilder :D Ser så gott ut det du lägger upp! Ikväll ska jag umgås med en vän bara, sen ta det lugnt och kolla top model och ppl tror jag! Du då? :)
amandaevajohansson.blogg.se
Emma - my blog, my life,
riktigt fina bilder:D sv: har kommit hem från gymmet, själv?;)
eemmafernhagen.blogg.se
Jessica,
sv, den här veckan har jag pluggat och chillat! sjd? :)
lifeofjk.blogg.se
Amanda,
Fin blogg! Kolla gärna in min!
amandakarolinaerika.blogg.se
Victoria,
Vem älskar inte matbilder? ;)
springaren.blogg.se