Sista måndagen i januari

Hade endast en lektion idag. Inte så mycket att klaga på inte haha. Började 10 och slutade 11, så egentligen var det nästan onödigt att åka till skolan, men vem klagar? Inte jag.


När jag kom hem lyssnade jag igenom förra veckans poddavsnitt. För ni har väl inte missat att jag och Chamy driver en podd tillsammans? Finns i vilket fall på den podcastappen som du använder. I senaste avsnittet pratar vi om pengar och hur framförallt vi sparar pengar. Verkligen värt att lyssna på!


Hade även en psykologiuppgift som jag tog tag i. Är dock inte helt klar, men än har jag tid att bli klar.


Mellisdags! Förutom frukosten (som är min absoluta favoritdel på dagen) så är mellanmålen typ en av mina favorit "måltider". Älskar att komma hem från skolan och ta något litet att äta. Idag fick det bli något lätt och snabbt som alltid är gott - yoghurt och flingor.


Och vad gör jag nu? Jag sitter i soffan invirad i en filt, med en kopp chai-te i handen och kollar på Carrie Diaries, och här stannar jag nog några timmar.


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Resor jag ser fram emot i år

I mitten av mars, närmare bestämt den 11e, så åker vi som läser engelska 7 i skolan till Brighton i fyra dagar på "studieresa". Fyra dagar från skolan med endast massa vänner, varav en av dagarna spenderas i självaste LONDON. Är sååå, så taggad, för jag tror verkligen att det kommer bli jätteroligt! Inte är det långt kvar heller, lite mer än en månad bara, sedan åker vi!

Inte långt efter Brighton och London så åker jag till antingen Berlin eller Prag på en weekend. Mormor fyllde år alldeles nyligen och då gav vi, alltså min familj + min morbrors familj en weekendresa till mormor i present. Det är ännu inte riktigt bestämt om det blir Prag eller Berlin än, men oavsett vad det blir så blir det jätteroligt! Vi åker i slutet av april har jag för mig.

Detta har jag ju redan berättat om, men jag tar det igen. Den 9e juni, alltså en vecka efter jag har tagit studenten, så åker jag tillsammans med mamma till Cypern en vecka. Det ska bli supermysigt, och cypern som verkar så otroligt fint! Är sååå taggad!

I början av augusti så åker jag och en av mina närmsta tjejkompisar Renée till Thassos, alltså en ö i Grekland. Där är vi i 8 dagar för att endast ha det härligt, sola och bada, äta mat och uppleva nya fina stränder. Det ska bli otroligt kul. Grekland gör en liksom aldrig besviken! Snälla, låt det bli sommar nu...


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Dagens wanties

ETT / TVÅ / TRE / FYRA / FEM / SEX

Jag minns att jag tipsade om Meloonpro i somras, men jag gör det igen, för omg, jag är så kär i deras bikinis. Nu när jag har så många härliga resor att se fram emot så är jag sååå taggad på att klicka hem lite nya badkläder. Mina favoriter är nog nummer 1, 2 och 3. Vilken är er favorit?


Kram Louise

Gillar

Kommentarer