"Blouse it up"

ETT / TVÅ / TRE / FYRA

På senaste tiden så har jag blivit alltmer förälskad i blusar av alla dess slag. Allra helst med lite volanger som ger den där lite mer "lyxiga" känslan. Jag menar, hur snyggt bär inte Blair upp alla sina blusar och klänningar i Gossip Girl?? Satt hur som helst och kikade igenom Asos.com och hittade ett gäng snygga blusar och klänningar för den delen som jag är sjukt sugen på att klicka hem. Kanske får vänta tills jag får lön först dock haha, men ändå. Dessa fyra blusar ni ser ovan fastnade jag lite extra för. Den vita med volanger (nummer 1) bara måste jag köpa, så himla fin!!


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Mina julklappar

Först och främst, jag är sååååå sjukt tacksam för allt jag fick igår. Jag vet att jag är väldigt lyckligt lottad och jag uppskattar precis allting! Är nästan fortfarande i chock efter gårdagen. Jag fick SÅ himla fina julklappar. Ja ni ser ju på bilderna vad det är så jag behöver nog inte gå in på djupare detaljer än så, men det som inte syns på bilderna är lite kläder och pengar/presentkort som jag också fick. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka alla nog. Det går nog inte, men TACK tack tack återigen!

Btw, Therese bok ser jag verkligen fram emot att läsa! Har någon av er läst den?


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Juldagen

Att man alltid är lika seg dagen efter julafton. Varje år haha, men det hör till. Det hör till att strosa runt i pyjamasen i stort sett halva dagen och bara ta det det allmänt lugnt. Det är åtminstone precis vad jag har gjort så här långt in på dagen idag haha. Ikväll är det däremot lite mer julfirande hos min morbror, men fram tills dess passar jag nog på att inte göra något överhuvudtaget. Ska jobba imorgon, så jag får ta vara på min lediga dag!

Annars då? Jo, jag hade en jättebra dag igår. Den var lite annorlunda i jämförelse med andra år men den blev minst lika bra ändå. Är otroligt tacksam för allt jag fick men framförallt för mina nära och kära. Otroligt tacksam!


Kram Louise

Gillar

Kommentarer