Julklappstips + rabattkod

Imorgon är det första advent och julen närmar sig med stormsteg, så därför har jag i samarbete med Caseapp klickat hem två skal som framförallt pyntar min telefon väldigt snyggt men som också är en grym julklapp. Hos caseapp så har du möjligheten att designa ditt skal precis som du vill men det finns även ett gäng snygga färdiga skal att välja mellan som absolut fungerar precis som dom är! Jag själv utgick från färdiga designer i grunden men la sedan till egen text osv för att göra dom mer personliga, och ja resultatet ser ni ju här ovan.

Så som sagt, detta är ju perfekta julklappen att ge till någon som du tycker om - mamma, pappa, syskon, pojkvän/flickvän, ja vem som helst. Eller ännu bättre, en julklapp till dig själv!

Använd koden LOUISEA20 i kassan så får ni 20% rabatt på ert köp!

Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Julmarknad på Taxinge slott

Hej mina fina! Hoppas eran vecka har varit bra. Min har faktiskt varit relativt bra, den har varit ganska lugn då jag endast gick 3 hela dagar i skolan. 2 av dagarna var schemabrytande pga. utvecklingssamtal och besökande på SACO-mässan (universitetsmässan) i Älvsjö. Det är faktiskt riktigt skönt med schemabrytande dagar sådär mitt i veckan, man hinner liksom tänka på lite annat och "glömma" bort stressen som egentligen finns.

Igår var det julmarknad på Taxinge slott som stod på schemat. Åkte dit vid lunch och kom hem till middagen, så ja, det blev en hel dag där typ. Otroligt mycket folk var det, så det gick helt ärligt inte riktigt att kolla runt och "mysa" sådär som man vill göra på en julmarknad, men själva grejen att det var julmarknad gjorde det bra ändå! Julen är ändå årets mysigaste högtid, och alla förberedelser innan är nästan bäst.

Men, men, hur som helst, söndag är det idag. Ännu en vecka har gått och idag skiner till och med solen. Dagens planer är att försöka plugga, då nästa vecka inte är en dans på rosor direkt. Jag får se om jag även kommer iväg till gymmet en sväng (har inte gammat på typ 6 månader haha) och sedan bara förbereda mig mentalt inför morgondagen. Kan inte någon bara förlänga den här söndagen?


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Julklänningar

ETT / TVÅ / TRE / FYRA / FEM / SEX

Julen närmar oss med stormsteg. Det är sjukt hur fort tiden har gått, att det redan snart är slutet av november. Så himla galet, men så härligt att året faktiskt börjar lida mot sitt slut och att ett helt nytt år är på ingång. Jag är faktiskt grymt taggad på 2017, men men, där är vi inte än. Julen kommer först och vad sägs om en ny julklänning? Kikade in på nelly och hittade ett gäng snygga klänningar. Mina favoriter är nog nummer 1, 2 och 5. Jag skulle absolut kunna tänka mig att bära någon av dessa i jul i år!

Vilken är er favorit?


Kram Louise

Gillar

Kommentarer