Min hudvårdsrutin

Nu gäller då detta oftast när jag är sminkad och ska sminka av mig, men detta är då den sminkborttagning jag använder. Superbra är den och den går att använda till hela ansiktet.
Efter första rengöringen rengör jag ännu lite till och denna gång med denna från Cetaphil. Supermjuk och härlig rengöringskräm är det, älskar!
Med rengjort ansikte fortsätter jag sedan med min face toner som jag även valde som "månadens favorit" i inlägget under.
Varje morgon och varje kväll de senaste 3 åren har Proactive varit min bästa vän. Första steget är en ansiktsscrubb. Därefter är det två ansiktskrämer som återfuktar ansiktet under dagen/natten.

Gillar

Kommentarer

Månadens favoriter

 1. Cream Heat Spray - Otroligt bra värmeskydd för håret. För mig och mitt hår fungerar det verkligen och dessutom doftar det såå gott! Ett litet plus i kanten är att det dessutom är 100% veganskt. 2. Nyx setting spray - Min lifesaver för att hålla sminket på plats hela dagen, och på mig fungerar det verkligen. Jag märker stor skillnad på när jag använder setting sprayen och när jag inte gör det. 3. Sea Island Cotton body lotion - En liten mini bodylotion som jag köpte på Bath and Bodyworks när jag var i USA i höstas som jag egentligen bara köpte för att den var billig haha, men faktum är att den är otroligt bra! Brukar använda den efter jag duschat och kroppen blir verkligen silkeslen, och doften sitter i hur länge som helst. Älskar den! 4. Naobay calming face toner - Denna använder jag varje kväll innan jag går och lägger mig och jag bara älskar den, den ger verkligen en fräsch och ren känsla. 5. Si, Giorgio Armani - Denna skönhet har blivit min absoluta favoritparfym! Behöver jag ens säga mer? 6. Hello Flawless, Benefit foundation - Min favoritfoundation sedan flera år tillbaka. Bra hållbarhet och dessutom verkar den vara bra för hyn också. Har ganska känslig hy när det kommer till finnar och sådant, men denna är verkligen snäll mot hyn. 7. The O.C - Tackar gudarna för att jag äntligen har börjat kolla på denna fantastiska serie! Gud vad den är bra, vill inte att den någonsin ska ta slut! Med tanke på att det faktiskt är sista januari idag så bjuder jag er alltså på mina månadsfavoriter. Hoppas ni gillade det. Kanske delar vi några favortier? Let me know!

Gillar

Kommentarer

Ur min iPhone

Filmen igår var sååå himla bra! Jag har inte läst böckerna så jag kan inte jämföra, men The 5th wave på bio var verkligen så himla bra! Mycket spännande film, som såklart hade ett halvdåligt slut på grund av att det förmodligen kommer fler filmer i serien, men filmen överlag var en fullpoängare! Idag är det för övrigt lördag, och idag står bowling på schemat. Åker in till Tolv i Tele2 arena lite senare i eftermiddag, så fram tills dess hänger jag här hemma några timmar.

Gillar

Kommentarer