En solig lördag med höstkänslor

Idag har det varit en väldigt fin dag. Jag och pappa var ute på promenad nu på eftermiddagen och det slutade med att vi hade gått en mil. Ganska skönt att gå en sväng ändå, och särskilt idag när det var så fint väder. Det börjar dessutom dyka upp lite höstfärger här och var på träden, så snart är det verkligen höst på riktigt. Vi har ju kylan redan, det är bara det orangea färgerna som saknas ;) Well, satte ihop en liten video som ni ser här ovan, hoppas ni gillar den! Sätt på HD för bästa kvalité!

Gillar

Kommentarer

Vårt UF-företag

Ni kanske minns att jag nämnde att jag och 5 andra tjejer i min klass för ett tag sedan skulle starta ett UF-företag? Well, nu är det i alla fall officiellt, och namnet ser ni här ovan. Vi kommer att sälja egendesignade och handgjorda berlockarmband som ska symbolisera jämställdhet. Kan tyvärr inte visa er något armband idag, då vi inte har något färdigt, men jag lovar att hålla er lite uppdaterade då och då under tidens gång. Vi är i alla fall supertaggade på detta, och det ska bli så roligt! Följ gärna oss på instagram för lite "bakom kulisserna" : @charmuniqueUF Är det nån av er som också ska starta företag i år?

Gillar

Kommentarer

Dagens plus och minus

+ Började morgonen med en sjukt skön sovmorgon. Börjar alltid 10 på måndagar och det är sååå underbart! - Har varit galet hungrig hela dagen, då maten i skolan inte var någon höjdare, och mitt hopp om att äta något när jag kom hem försvann när jag kom hem då det knappt fanns något att äta där heller. Hur svårt ska det vara? Hahah. + Har haft en väldigt lugn och skön dag måste jag säga. Inte nog med att jag börjar 10 på måndagar utan jag har dessutom bara två lektioner på måndagar - Idrott och rätten och samhället. Vad som därmot skiljde den här måndagen med alla andra var att vi hade en obligatorisk föreläsning om droger efter skoltid. Måste verkligen säga att föreläsaren vi hade gjorde ett sjukt bra jobb. Det var längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde haha. - När jag skulle hem efter föreläsningen så öste regnet verkligen ner, och hörni, mitt hår kaosade.. + Jag har inget att plugga ikväll, så jag kan bara ta det lugnt och leva livet.

Gillar

Kommentarer