6 stycken från instagram

@louiselangerfors
Hellooo! Jag har precis kommit hem från både skola och träning och sitter just nu nyduschad och väntar på mat. Är så fruktansvärt hungrig om ni ville veta, haha, så det ska bli extra gott med middag nu känner jag! Resten av kvällen tänkte jag inte göra speciellt mycket faktiskt. Kankse borde ladda upp med lite skämt inför imorgon, höhö. Det är ju trots allt första april då ;) Hur som helst så får ni ha en asbra kväll och så hörs vi!

Gillar

Kommentarer

12.26

Hej på er! Kom hem för en halvtimme sedan, vilket för övrigt är himla skönt då jag fick sluta typ 2,5 timme tidigare. Det muntliga nationell gick faktiskt oväntat bra, och det känns såååå skönt att ha det gjort! För tillfället har jag inga planer, utan tänkte mest njuta av att jag fick sluta tidigare haha. #Fest!

Gillar

Kommentarer

Måndag min vän

Godmorgon babes! Idag är det måndag för er som har lyckats missa det haha ;) Och just idag är jag ruggigt jäkla nervös för om 2 timmar har jag mitt första nationella prov här på gymnasiet. Först ut är muntliga delen i engelska, så vi får se hur det går... För övrigt är nationella prov inte min grej överhuvudtaget. Jag får alltid panik, ångest och framförallt hjärnsläpp när läget är som skarpast. Men men, en bra inställning borde ge bra resultat så - Jag kan, jag vill, jag ska!

Gillar

Kommentarer