Första advent

Första advent. Har spenderat denna advent tillsammans med mina favorittjejer i stort sett hela dagen. Lite adventsfika väntar nu också. Ni får ha en fortsatt mysig första advent, så hörs vi senare!

Gillar

Kommentarer

Jullängtan

Kan ni ens förstå att det bara är 26 dagar kvar till jul? Jag personligen förstår verkligen ingenting, har vi hoppat över november eller va? Gick plötsligt så himla fort! Himla mysigt dock, längtar lite extra mycket i år, utan anledning egentligen men ändå. Julen i mitt hjärta alltså! Mitt mission just nu är att köpa julklappar. Mer körigt på den fronten då plånboken i princip ekar tomt men men, sånt löser sig tillslut ;)

Gillar

Kommentarer

Fredagsmys

Det var ett par dagar sedan nu. Det har redan gått och hunnit bli fredag liksom. Rätt okej fredag dessutom. Åkte efter skolan in till stan en sväng tillsammans med Mattias. Största muppen :) Har knappt träffat varandra nu när vi börjat gymnasiet. Känns så himla konstigt när man är van att se varandra varje dag i skolan annars haha. Men i vilket fall var det roligt att träffa honom en liten stund idag! Nu ikväll är det idolmys framför tven som gäller.

Gillar

Kommentarer