Fredag

Kom hem för ungefär en timme sen efter en sjukt härlig natt och gårdag tillsammans med girlsen. Bion igår var det sjukaste jag har sett i hela mitt liv. Jag skojar inte när jag säger att mitt hjärta stannade minst 17 gånger. Fyfan vilken läskig jäkla film det var! Däremot är det väldigt roligt att skratta åt nu i efterhand, men usch, har verkligen inte varit sådär rädd någonsin haha. Jaja nog om det. Fick ett ryck när jag kom hem att städa rummet så har faktiskt till och med hunnit göra det, så min belöning till mig själv för det blir väl någon film och nåt gott att äta kanske ;)

Gillar

Kommentarer

Annabelle

Hej på er! Ska alldeles strax bege mig mot bussen som tar mig till Alexandra. Där ska vi två och Sofie äta middag och sen fara vidare till stan där bio väntas. Usch jag kommer på riktigt svimma. Dog 37 gånger när jag såg The Conjuring och jag har hört att Annabelle ska vara ännu värre. Men vi får väl se.. Har någon av er sett den redan?

Gillar

Kommentarer

Lillördag på Friday's

Nämnde i det förra inlägget att jag skulle till stan och äta. En stor varmrätt och en efterrätt på det har för tillfället fått mig att gå i matkoma, men oj så gott det var! Mysigt sällskap hade jag också. Nu ska jag nog dra på mig ett par mjukisbrallor och tofflor och sen sätta mig framför en film eller något. Hörs imorgon, puss o kram!

Gillar

Kommentarer