5 saker att göra en regnig sommardag

Ta med dig själv och minst en vän på en mysig fika. Är det bara jag, eller är det inte hur mysigt som helst att sitta inne i värmen på ett café och snacka om allt och lite till, medan regnet öser ner utanför fönstret?
Varför inte skapa en helt ny spellista och hitta mängder med ny musik? Sjukt bra tidsfördriv, och är du en musikälskare som jag, så går det inte att få tråkigt på ett bra tag, bara det finns bra musik inblandat.
Bjud dina vänner på brunch hemma hos dig, eller så bestämmer ni er för att göra i ordning brunchen tillsammans. Supermysigt ju, och mycket gott för magen också ;)
Ha en hemmadag och det klassiska filmmaratonet. Finns det ens något bättre än att höra regnet smattra utanför fönstret samtidigt som man ligger i soffan under en filt med en kopp te och kollar på en bra film? Nä, jag tror inte det.
Lyxa till det lite för dig själv med ett hemmaspa. Ha en riktig "Ta hand om mig själv - dag". Ta en lång dusch, eller varför inte ett bad, sätt på lite stämningsmusik, tänd några ljus och bara ha det allmänt mys. Perfekt en regning dag ju!

Gillar

Kommentarer

Sofia,
Ser ut som en härlig dag!
reduxsquad.com