3 mål 2021

Hitta tillbaka till "Gamla Louise"

Detta låter kanske något konstigare än vad det egentligen är. Det är ju inte mer än rätt att livet förändras med åren och likaså en själv. Med det här målet så vill jag inte påstå att jag ska försöka ändra min personlighet eller på något sätt försöka förändra den jag är, utan jag är mer inne på att försöka hitta tillbaka till vissa saker som faktiskt är en del av mig. Som bloggen till exempel. Jag vill också leva ut mitt intresse för fotografering och redigering igen. Jag vill hitta tillbaka till min kreativa sida som jag så länge jag kan minnas har haft vid min sida. Bloggen har varit med sedan 2011 och jag kan inte komma ifrån att det jag älskar och brinner för är att skapa minnen att dokumentera.

Det är SÅ många gånger som jag har läst igenom gamla inlägg och tackat mig själv för att jag bara har varit jag. Jag är alltid bara jag men de senaste 2 åren har jag tappat en liten del av mig själv. 2021 ska jag försöka hitta tillbaka till henne, den "Gamla Louise".

Testa minst en ny maträtt varje vecka

Jag skulle nog ändå vilja påstå att jag är ganska duktig på att laga mat till mig själv för att ha matlådor till jobbet. Dock tycker jag tyvärr att det är fruktansvärt tråkigt att laga mat haha. Förmodligen för att jag har noll inspiration, och detta skulle jag vilja ändra på i år. Det blir väldigt mycket sallad och en del pasta här hemma, just för att det är typ det enda jag kommer på att laga. Målet i år är att utöka mina matkunskaper och testa lite nya recept. Sedan jag flyttat hemifrån så har jag nästan till 100% lagt om min kost till vegetariskt och det vill jag verkligen fortsätta med. Mår så mycket av det faktiskt. Skulle det vara intressant för er att hänga med på min "matresa" i år?

Söka till polishögskolan

Ja hörni, ni läste rätt. Jag har varit sugen på att söka till polishögskolan ett bra tag. Egentligen redan sedan jag var liten så har polisyrket alltid fascinerat mig. Nu är jag inne på mitt fjärde år efter studenten och jag tror faktiskt att jag har kommit fram till vad jag vill våga satsa på. Att söka till polishögskolan är ju ingen garanti på att jag ens kommer in, men om jag inte testar - hur ska jag då veta? Jag kommer helt enkelt inte förlora något på att söka, så det är mitt mål 2021. Vi får väl se vid årets slut hur det har gått med detta...


Nu kör vi, 2021!


Kram Louise

Gillar

Kommentarer