22 jordsnurr och min semester

Semestern är slut. Så himla sjukt att man går och väntar på detta ett helt år och så 3 minuter senare är allt över haha. Jag hade i alla fall 2 härliga veckor med vädret på min sida (tack och lov). Första veckan spenderades, som jag nämnde i senaste inlägget, på Gotland. Dagarna gick i princip endast ut på att leva livet på stranden, och det var exakt vad vi gjorde.

På Gotland firade jag även min 22-årsdag. Första gången på mina 22 år som jag inte firar min födelsedag på hemmaplan, men det gjorde absolut ingenting. Gotland har blivit lite som ett andra hem på sommaren. 22 år ändå hörrni, inte så dåligt. Jag har klarat 22 år på jorden - nu blir bara livet bättre, eller hur??

Här nedan tänker jag att jag sammanfattar lite höjdpunkter från semestern, så varsågoda:

Jag with a view på en klippa i Nynäshamn / Tofta strand på Gotland.

På en av Gotlands finaste stränder Åminne / En glad Louise på sin födelsedag, precis tryckt i sig en sockerkringla från Rute Stenugnsbageri

Min balkong fick sig ett litet lyft denna semester. Här trivs jag kan jag tala om.

Mamma, lillebror och jag efter vi ätit en god Tapas på min födelsedag / Gotlands godaste glass skådar ni alltså här.

En av alla fina solnedgångar vid hamnen på Gotland. Finna inget som slår solnedgångarna där. / Jag och Paulina, redo att leva livet på Gotland.

En Louise som njuter av eftermiddagssolen på balkongen / En av min och Elviras alla sushi-picknickar denna sommar.

Då jag firade min födelsedag på Gotland med mamma och company så fick jag bli lite uppvaktad av pappa när jag kom hem. Jag såg till att baka en kladdkaka till pappsen och hans familj - är det något jag kan så är det kladdkakor hihi.

Jag på en bänk under ett äppelträd i Rosendals trädgård på Djurgården / Jag och Lilly (min lillasyster) var ut på lite blåbärjakt på mormors landställe.

Blå lagunen på Gotland / Jag som äntligen lyckats få en liten bränna. Som jag har slitit den här semestern kan jag lova.

Gillar

Kommentarer